Anunț de ULTIMĂ ORĂ al jandarmilor pentru meciul CFR Cluj - U Cluj

 

Jandarmii clujeni au emis o informare de ultimă oră care îi vizează pe suporterii U Cluj și CFR Cluj, în privința modului în care se va face accesul suporterilor spre stadion.

 

Astfel, ”suporterii echipei ”F.C. Universitatea Cluj” care au legitimaţii de acces la Tribuna a II-a se vor deplasa pe următorul traseu: intersecţia 7 Străzi - str. Romulus Vuia, accesul în stadion făcându-se pe la poarta de acces nr. 9;

 

Suporterii echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” care au legitimaţii de acces la Tribuna a II-a se vor deplasa pe unul din următoarele trasee: Intersecţia 7 Străzi - str. Gruia - str. 11 Octombrie - str. Romulus Vuia, accesul în stadion făcându-se pe la poarta de acces nr. 10; Intersecţia 7 Străzi - str. Carpaţi - str. Conductorilor - str. Magaziei - str. Fierului - str. Lemnului - str. Romulus Vuia, accesul în stadion făcându-se pe la poarta de acces nr. 10;

 

Se interzice accesul suporterilor echipei ”F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” pe str. Romulus Vuia în sectorul dintre Intersecţia 7 Străzi şi poarta de acces nr. 9”, au precizat jandarmii clujeni.

 

Clubul CFR Cluj a mai anunțat că vânzarea biletelor la casele de bilete ale stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu” se va face până la ora 16.00. După această oră vor avea acces în zona imediată a arenei sportive doar suporterii care au legitimaţii de acces la această partidă şi riveranii.

Comentarii Facebook