Miercuri 24 Aprilie

Antrenorul CFR Cluj, Alin Minteuan: Exista o stare de nervozitate la echipa

Tehnicianul CFR Cluj, Alin Minteuan, admite ca la echipa exista o stare de nervozitate generata de rezultatele slabe de pana acum.

 

"Probabil ca este o stare de nervozitate pentru ca ne-am propus anumite lucruri la inceputul acestui retur si am reusit prea putin din ce ne-am propus si atunci probabil ca este aceasta stare de nervozitate, dar nu toate cartonasele s-au luat prin primsa acestui fapt", a edeclarat Alin Minteuan.

 

El spera ca jucatorii sa fie mai lucizi, mai calmi si sa reuseasca o prima victorie in meciul de duminica cu Sportul Studentesc.

 

Tehnicianul spune ca problemele la echipa se inmultesc. "Pe langa problemele pe care le-am avut a venit si problema lui Edimar, problema lui Kapetanos, pe care o stiam, dar se pare ca nu s-a putut trece peste ea. S-au mai adunat si aceste doua probleme, celelalte le stiti cu totii", sustine antrenorul CFR-ului.

 

Intrebat ce parere are despre transferul lui Kapetanos, Minteuan a declarat: "Din pacate nu ne putem folosi de el cum ne-am fi dosrit si ne-am fi asteptat".

 

Minteuan spera ca "infirmeria" se va mai goli in cele doua saptamani de pauza competitionala care urmeaza.

Comentarii Facebook