Antrenori de la "U" Mobitelco in final-four-ul "judetean"


Doi dintre antrenorii nostri de la copii si juniori, Sergiu Popa si Horia Pascu s-au calificat, cu echipele lor, la Turneu Final - Four al Campionatului Judetean de Baschet Cluj.

Alti doi antrenori de la "U" Mobitelco, Ionut Mocanu si Gyorgy Grunwald au ratat calificarea in final-four.

Competitia este organizata de Colegiul Judetean al Arbitrilor de Baschet Cluj cu sprijinul Asociatiei Judetene de Baschet Cluj si a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj. La Campionatul Judetean s-au inscris 11 echipe, s-a jucat in sistemul tur-retur, apoi play-off si primele patru echipe s-au calificat in final-four. Cele patru echipe calificate sunt Vertigo, Schmac, Napoca Dolphins si Topoarele Baia Mare.

Din lotul echipei Vertigo fac parte fosti jucatori de Divizia A, precum Sergiu Popa, Vizi Sandor, Popa Carmin, Darius Rosian sau Szoke Caroly.

La Topoarele sunt in cea mai mare parte jucatori care provin din Baia Mare, Horia Pascu sau Dan Rogojan, unul dintre cei mai buni dunkeri din Romania.

Napoca Dolphins este echipa cu cele mai multe prezente in Campionatul Judetean si singura formatie care are antrenor strain, un grec. Schmac este una dintre cele mai bine organizate echipe din Campionatul Judetean.

Meciurile din final - four se vor disputa, miercuri si joi, in Sala Sporturilor "Horia Demian".

Iata programul competitiei:

Miercuri, 20 iunie:
18.00 Vertigo - Schmac
19.30 Napoca Dolphins - Topoarele Baia Mare

Joi, 21 iunie:
18.00 finala mica
19.30 finala mare

Comentarii Facebook