Miercuri 24 Aprilie

Andone susține că a fost sabotat de Iuliu Mureșan și forțat să plece de la CFR Cluj

 

Ioan Andone, fostul antrenor al CFR Cluj, a explicat că plecarea lui din Gruia a fost determinată de un scandal cu Iuliu Mureşan, care i-a sabotat imaginea în ochii patronului Arpad Paszkany.

 

Eu nu m-am certat cu nimeni. Să fie clar, dar nu mai puteam lucra cu anumite persoane de acolo. Lucrurile erau foarte clare, a trebuit să dau mâna şi să plec. E mai bine aşa, decât cu ceartă şi cu scandal. Multe lucruri se pot întâmpla în fotbal. Eu nu regret nimic din perioada în care am fost acolo.

 

Le-am dat totul, tot ce am ştiut. I-am ajutat să câştige campionatul, cu avansul mare pe care l-am avut, i-am ajutat să ajungă în grupele Ligii Campionilor, nimeni nu ne-a făcut cadou grupele. Am muncit pentru ele cu echipa şi am făcut o echipă foarte bună şi foarte bine pregătită.

 

Să nu mai auzim atâtea discuţii, că n-are posesie, că echipa nu joacă, nu e pregătită fizic! Echipa e foarte bine pregătită. Mă aşteptam la atacuri, eu cunosc prea bine mentalitatea preşedinţilor, a managerilor şi a celor din preajma patronului, care vorbesc mult şi prost”, a povestit Ioan Andone la DolceSport.

Comentarii Facebook