Andone crede ca meciul cu U Cluj este "special", pentru ca i-a antrenat pe "studenti"


Ioan Andone, tehnicianul "cainilor rosii" a declarat ca meciul cu Universitatea Cluj este unul special, deoarece a stat pe banca tehnica a "studentilor" la inceputul carierei.

"Jucam cu Universitatea Cluj si pentru mine si pentru jucatori e un meci mai special. E a doua mea echipa din cariera de antrenor si am avut acolo un an extrem de frumos. Puteam avea si rezultate mai bune. E mai special si pentru ca e Claudiu Niculescu acolo si ceilalti jucatori de la Dinamo, dar pentru noi ramane respectul pentru Universitatea Cluj si pentru suporterii de acolo.

Vor fi 90 de minute in care trebuie sa ne adjudecam cele trei puncte, sunt importante pentru ceea ce ne dorim noi an de an. stiu despre adversari foarte multe lucruri, mai ales ca sunt acolo fosti jucatori dinamovisti, de la Vaslui. Sper sa aleg cea mai buna echipa pentru ca am de unde alege. Am o singura indisponibilitate, Margaritescu are o microleziune fibrilara de sase milimetri si va fi bun de joc meciul urmator. Are sapte zile de pauza completa", a declarat Ioan Andone.

Dinamo Bucuresti va primi vizita "studentilor" de la U Cluj, vineri de la ora 20.30. Meciul va putea fi urmarit in format LIVE TEXT pe Stiri de Cluj.

Comentarii Facebook