Andone a făcut o declarație plină de AROGANȚĂ după calificarea în Ligă VIDEO

 

Tehnicianul CFR Cluj, Iona Andone, a declarat la finalul meciului cu FC Basel că are nevoie de jucători, dar și-a dat și puțin în petic.

 

Întrebat ce înseamnă pentru el, ca antrenor, calificarea în Champions League, Andone a răspuns că: ”Nimic. Ce să însemne? Nimic! Trebuie să îmi fac treaba. Vom vedea cu cine picăm în grupe. Îi analizez și caut să câștig. Nu câștigăm! Ce să facem, analizăm de ce am pierdut meciul. E așa mare lucru? Îmi fac meserie. Am mai antrenat eu în liga campionilor Asiei și tot echipe bune și tot cu jucători plătiți cu 10 milioane de euro pe an. Mare problemă! Eu îmi fac meseria. Atâta tot!”. 

 

Tehnicianul a mai spus și că își dorește câșiva jucători pentru a întări lotul.

 

O să avem o întâlnire și trebuie neapărat să aducem jucători. Sunt cinci posibili titulari accidentați. E Bakari, e Ronny, e Adam Vass, e Deac și e Ganea, care era accidentat de la sfârșitul campionatului trecut. Cea mai scurtă accidentare e de minim 2 luni. 

 

Sunt mai multe propuneri de vreo 5 jucători. M-au întrebat, m-am uitat și eu puțin la ei. Sunt jucători buni, dar care nu joacă la echipele lor, că de asta vin la noi. Va fi dificil. Nu pot să spun până când nu se perfectează. Toți cinci sunt din străinătate”, a mai spus Andone.

Comentarii Facebook