Anamaria Prodan, acuzată că a sunat jucătorii de la Gloria Bistrița

 

Anamaria Prodan este acuzată de antrenorul Gloria Bistrița, Nae Manea, că i-a sunat jucătorii pentru a-i intimida.

 

Nae Manea face scandal că a pierdut din cauza mea că îi sun eu jucătorii. Strigă pe afară pe lângă autocar. Eu am vrut sa îl ajut pe Manea cu cartea verde a lui Dolha că este jucătorul meu și mă tot rugau cei din Rusia să rezolvăm o dată să plece”, a spus Anmaria Prodan. 

 

Întrebată dacă este adevărat că i-a sunat pe jucătorii de la Gloria Bistrița, Anamaria Prodan a negat. ”Sunt prea fericiă să stau să mă uit la Nae Manea cum e patetic. Nu mai vreau. M-am plictisit. de tot ce se întâmplă. În loc să piardă cu capul sus, țipă aiurea pe la oficialii clubului. Manea când pierde așa face. Înjură pe toată lumea. E greu să vezi gunoiul din ochii tăi”, a mai spus managerul U Cluj. 

 

Anamaria Prodan crede că noul antrenor, Cristi Dulca, a produs un șoc echipei după plecarea lui Niculescu. ”Probabil a fost un șoc la echipă. Nu am nicio treabă cu Claudiu Niculescu. Îi mulțumesc noului antrenor pentru că a reușit să mobilizeze această echipă și să arătăm că nu suntem o echipă de Liga a treia”, a mai spus impresarul la Gsp.ro. 

 

U Cluj - Gloria Bistrița 1-0. REZUMAT VIDEO - Sisi ”unicul căpitan” a adus victoria


Comentarii Facebook