Marti 7 Februarie

Ana Maria Prodan în război cu suporterii și cu Emil Boc. ȘEFA U Cluj amenință că mută echipa

 

Managerul U Cluj, Ana Maria Prodan, este în război cu Emil Boc pentru că nu îi finanțează echipa din bani publici.

 

După mecioul cu FC Brașov de luni seara, Prodan a declarat: ”A fost ultimul meci pe Cluj Arena pentru noi. De ce să plătim atâţia bani pentru a avea doar 3.000 de suporteri în tribune? Mergem la Bistriţa, acolo unde am putea juca pe gratis la câţi bani are să-mi dea Jean Pădureanu”.

 

Eu cred că clujenii sunt obișnuiți cu așa ceva și cred că nu reprezintă nimic pentru ei faptul că pleacă echipa. Dacă joc cu 1000 (n.red. de surporteri) pe Cluj Arena și mă îngrop în datorii și mă duc în altă parte și joc cu 500, că vin 500 după mine, câștig mai mult în altă parte. Decât să moară echipa asta numai ca eu să stau și să plătesc la Cluj Arena sau în alte părți la antrenament și să își facă alții buzunarele pline, mai bine plec undeva unde am cheltuieli infinit mai mici”, a spus Ana Maria Prodan. 

 

Managerul U Cluj, Ana Maria Prodan, i-a făcut cretini pe suporterii care au înjurat-o după meciul cu FC Brașov. 

 

Auziti-i, au venit prietenii mei! Știi ce mă distrează? Că ei, săracii, nu au fost pe stadion. Ei sunt plătiți să vină să înjure aici. Poliția nu face nimic. Poliția se uită la mine. Poliția locala. Nimeni nu face nimic. Crezi că eu mă uit la trei cretini? Doamne ferește!”, a tunat Ana Maria Prodan.

 

Întrebată de bloggerul Tiberiu Fărcaș dacă nu consideră că aruncă niște declarații, de genul celei că mută echipa la Bistrița, care incită tot orașul împotriva ei, Ana Maria Prodan a declarat că: ”Dumneavoastră vă mai luați abonament? Plătiți bilet? Unde, că sunteți din presă și folosiți legitimația. Sunt singurul om sincer care a venit aici pe la voi. Vă spun așa, decât să moară această echipă, mai bine mă duc undeva unde nu mă îngrop în datorii și nu vine nimeni nici să mă dea în judecată, nici să mă dea afară de pe Clujana că nu pot să plătesc 7.000 de euro numai antrenament pe lună și 25.000 Cluj Arena. Eu am ales să plec și să nu omor această echipă. Mă duc undeva unde încerc să te aduc alături de mine. Ori mai aproape, ori la ce bani are să îmi dea Jean Pădureanu poate mă înțeleg cu el să joc la Bistrița. Atunci pot să vină suporterii după mine, decât să mă lase să mor aici”.

 

Managerul U Cluj a fost întrebat cine este acționarul U Cluj, iar Prodan a răspuns că Ioan Mărginean, omul de încredere a lui Florian Walter. ”Se numește Mărginean. Eu ca președinte vin la meciuri, el ca patron nu vine. Nu mă interesează viața altora. Mă interesează numai viața mea și echipa mea”.

 

Clubul i-a fost predat lui Mărginean în vederea găsirii unui om care să cumpere echipa”, a recunoscut Ana Maria Prodan. 

 

Managerul U Cluj l-a blamat pe Emil Boc pentru că nu susține echipa și nu găsește investitori care să sponsorizeze Universitatea.

 

Despre președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că ”e singurul care vine la fiecare meci, dar nu prea are cum să ne ajute”.

Comentarii Facebook