Alex Pacurar, despre U Cluj - Targu Mures: Despre noi nu se vorbeste de blaturi VIDEO - VEZI TOT ce a spus


Mijlocasul U Cluj, Alex Pacurar, a declarat despre meciul cu Targu Mures, de luni, 2 aprilie, ca cele trei puncte sunt vitale pentru atingerea obiectivului.

"Avem mare nevoie de cele trei puncte, suntem o echipa valoroasa si-i putem bate pe cei de la Targu-Mures. Cat despre jocul nostru, tot timpul este loc de mai bine, asta e clar. Cu Astra am jucat foarte bine, iar cu Chiajna am lasat de dorit. Rezultatele sunt cele care aduc motivatia si atat timp cat matematic avem sanse, trebuie sa ne gandim la obiectiv si sa jucam pentru noi, pentru suporteri, pentru oras. Faptul ca Universitatea Cluj nu e pomenita in discutiile despre blaturi care se poarta in aceasta perioada, ar trebui sa spuna multe despre noi. In clasament e o diferenta mica de puncte, atat in partea superioara, cat si in partea inferioara", a declarat Alex Pacurar.

Jucatorul recunoaste ca echipei nu ii este usor fara Claudiu Niculescu in teren. "Intr-adevar, ii simtim lipsa lui Claudiu pe teren, dar el e acum antrenorul si ne ajuta foarte mult si de pe margine", a adaugat mai spus Pacurar.

 

George Galamaz: Avem valoare si putem castiga la Mures! VEZI TOT ce a declarat

Comentarii Facebook