Alex Chipciu se gândește la retragere și dezvăluie de ce a refuzat-o pe FCSB și a semnat cu „U” Cluj: „M-am simțit apreciat”


Alex Chipciu (34 de ani) a avut o ofertă de la FCSB în această vară, dar a decis să semneze cu „U” Cluj, unde sezonul trecut a fost împrumutat de la CFR. După meciul cu Petrolul, primul al noului sezon, încheiat 1-1, Alex Chipciu a vorbit despre viitorul său, și a anunțat că vrea să se retragă de la „U” Cluj.

Chipciu a dat de înțeles că ia în calcul să se retragă la finalul contractului cu ”U” Cluj. Cel semnat în vară este valabil doar un sezon, până la 30 iunie 2024.

Doar ce am semnat, unde să mai plec? Fac 40 de ani. Mi-aș dori să mă retrag aici. După ce voi termina acest contract, nu știu câți ani aș mai putea juca fotbal. M-am simțit apreciat aici”, a anunțat Alex Chipciu.

În privința meciului cu Petrolul, Alex Chipciu a tras concluzia că rezultatul de egalitate este cel corect.

Rezultatul e echitabil. A fost un meci jucat pe căldură foarte mare. Sunt foarte nervos pe teren, dacă nu aș fi motivat nu aș mai juca. Trebuie să facem lucruri mari dacă tot jucăm. Sunt așteptări mai mari ca anul trecut. Locurile 7-9 ar fi obiectivul. Mai sus e greu, sunt unii cu mai mulți bani ca noi. Au venit jucători cu experiență”, a spus Alex Chipciu, pentru digisport.ro.

Comentarii Facebook