Miercuri 24 Aprilie

Adrian Păun, transferat definitiv la o formație israeliană. Ce sumă primește CFR Cluj


CFR Cluj a anunțat seara trecută că Adrian Păun (27 de ani) va fi cumpărat definitiv de formația israeliană Hapoel Beer Sheva. Împrumutat în vară în Israel, Păun a bifat opt prezențe în tricoul celor de la Hapoel Beer Sheva și a reușit un gol și un assist. Astfel, i-a convins pe israelieni să-l transfere definitiv, iar fotbalistul român a semnat un contract valabil până în 2026.

Adrian Păun, cedat definitiv la Hapoel Beer Sheva

Cotat la 1.6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com, Adrian Păun a fost cedat în Israel pentru o sumă modestă. Beer Sheva a plătit pentru împrumutul său 200.000 de euro, iar acum mai achită încă 300.000.

Păun a fost unul dintre jucătorii importanți ai CFR-ului în ultimii ani, reușind să cucerească opt trofee cu formația din Gruia (cinci titluri, două Supercupe și o Cupă a României).

Mulțumim pentru tot, Adiță Păun! După numai o lună și jumătate petrecută de Adiță Păun la Hapoel Beer Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaș a semnat un contract definitiv cu Be'er Sheva până în anul 2026. Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiță!", a fost mesajul celor de la CFR Cluj pentru fostul lor jucător.

Crescut la juniorii clubului, Păun a făcut pasul la prima echipă a clujenilor în 2013, iar în total a strâns 307 partide și 29 de goluri. 

păs.jpeg

Foto: Facebook/Adrian Paun

Comentarii Facebook