Adrian Mutu îi datorează peste 100.000 de euro fostei soții, Alexandra Dinu. Cum a ajuns antrenorul în această situație


Adrian Mutu și Alexandra Dinu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au ajuns la divorț după trei ani de căsătorie. Adrian Mutu (43 de ani) a fost informat de instanţa Judecătoriei Buftea că trebuie să-i plătească fostei sale soţii, Alexandra Dinu, 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Cum a ajuns în această situație cu femeia care i-a adus pe lume primul copil.

Adrian Mutu a fost chemat în fața instanței de Alexandra Dinu în urmă cu mai multe luni. Antrenorul a ajuns în această situație pentru că nu i-a plătit pensie alimentară copilului lor, Mario, iar blondina a cerut, în primăvara anului acesta, ca veniturile lui să fie reținute până în momentul în care își va achita datoria, scrie Spynews.

Judecătorii au decis ieri să îi dea câștig de cauză Alexandrei Dinu. Adrian Mutu este nevoit să îi plătească fostei soții suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei. Celebrul antrenor nu trece prin cele mai frumoase momente în această perioadă.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu se cunosc încă din perioada copilăriei. Cei doi foști soți s-au îndrăgostit la prima vedere, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat la scurt timp după ce blondina l-a născut pe Mario, fiul antrenorului.

Comentarii Facebook