Adrian Marţian susține că meciul U Cluj - CFR Cluj din 2012 a fost blat: ”Mi-a spus Florian Walter"

 

Adrian Marțian, omul de afaceri care a preluat împreună cu Adrian Mutu echipa UTA Arad, a declarat că știe de la Florian Walter că meciul U Cluj - CFR Cluj din 2012 a fost blat. 

 

Partida din 18 mai s-a terminat cu scorul 2-3. ”Eu ştiu de la Florian Walter că am discutat de mai multe ori cu el, şi au fost mai mulţi oameni acolo de faţă, printre care şi Ioan Mărginean, că meciul cu CFR a fost aranjat de către jucători. Era şi el foarte supărat. De aceea nu l-am dorit la U Cluj pe Niculescu, dacă aș fi preluat clubul în 2012, pentru că eu cred că şi el a fost implicat. Așa mi-a zis Walter că îl bănuieşte şi pe el dar şi pe Adrian Cristea. Mai ales dacă ne gândim cum a luat al doilea galben Cristea, a fost totul mult prea suspect. Walter a spus că s-a simţit trădat la acel meci. Toţi spun multe, dar fotbalul se vede, se vede când o echipă merge sau nu merge”, a spus Adrian Marţian, la emisiunea Fără fileu de la Realitatea FM Cluj. 

 

Marțian a anunțat în 2012, după plecarea lui Florian Walter, că vrea să cumpere U Cluj împreună cu Adrian Mutu, dar afacerea nu s-a concretizat.

 

Adrian Marțian a mai lansat aceste acuzați și în mai 2012, la o emisiune Știri de Cluj LIVE. 

 

Daca Adrian Martian preia echipa U Cluj, Niculescu nu ramane antrenor! VEZI cine va antrena echipa VIDEO

Comentarii Facebook