Adrian Marțian: I-am dat lui Walter 3,3 milioane de euro pe echipă! Ana Maria Prodan va nenoroci U Cluj


Omul de afaceri Adrian Marțian, cel care a purtat negocieri cu Florian Walter pentru cumpararea echipei, a lansat un val de acuzații la adresa acestuia și a noului șef al echipei, Ana Maria Prodan.

El (n.red. Florian Walter) vrea sa nenorocească clubul. El a pus-o pe Ana Maria Prodan sa se ocupe de echipă, dar nu a vândut nimic. Eu i-am spus: Îti dau niște bani, mai puțin cu câteva sute de mii de euro decât cerea el (n.red. Walter a spus că vinde echipa cu 3,5 milioane de euro). Eu numai datorii cumparam, iar el nu vindea nimic concret. Îmi lăsa niște copii, cu care a recunoscut și el că retrogradam direct in Divizia C, nu în B. Eu am vrut să facem o echipă competitivă, dacă el voia sa dea echipa”, a precizat Adrian Marțian. 

Omul de afaceri a spus că la discuțiile de marti, 19 iunie, de la București, a fost însoțit de Ionuț Luțu. ”Luțu e prietenul meu și faptul că m-a insoțit nu are nicio legătură cu Gigi Becali. Florian Walter are termen până miercuri, 20 iunie, să îmi spună dacă acceptă oferta mea, dar se pare că deja s-a decis ce va face. A pus-o administrator pe Ana Maria Prodan, care nu are bani pentru a finanța și echipa va muri”, a spus Marțian.

El a mai dezvaluit faptul că Florian Walter voia să ii vândă multe datorii. ”El vindea datorii si o casa de 240.000 de euro in spate la Mercur, pe care a platit 40.000, iar restul sunt rate. Acolo voia să facă sediul clubului. Cumparam o echipa cu procese si datorii”, a mai spus Adrian Marțian.

 

Ana Maria Prodan a cumpărat U Cluj: Nu mă tem de Paszkany! VEZI motivul pentru care a investit la Cluj INTERVIU

Comentarii Facebook