Adrian Martian, cel care vrea sa preia U, acuza un blat cu CFR: Walter i-a spus lui Niculescu sa-l schimbe pe Cristea, dar nu a vrut VIDEO

 

Omul de afaceri Adrian Martian, cel care poarta negocieri cu Florian Walter pentru prelua U Cluj, l-a acuzat pe Adrian Cristea ca a "dat" meciul cu CFR Cluj. "Eu asa jucatori nu as dori la echipa. Te-au vandut o data, te vand si a doua oara", a spus Martian la Stiri de Cluj LIVE.

 

Intrebat despre rivalitatea dintre U Cluj si CFR Cluj, Martian a spus ca, daca ar fi existat, "feroviarii" nu ar fi fost campioni.

 

"Daca aceasta rivalitate era reala, nu se intampla ce s-a intamplat. Daca era reala, CFR Cluj nu era campioana. Vorbim real si corect. Sa ai la pauza 2-0 si cei de la CFR nu jucau nimic! Dar dupa aceea sa pierzi cu 3-2. Sa cauti, sa vrei sa iei cartonas rosu?!

Domnul Walter mi-a spus un lucru: 'Eu la pauza am trimis omul meu', asa spunea dansul. 'Am trimis omul meu sa spuna sa il schimbe pe Cristea, pentru ca am simtit ceva. Niculescu a trecut peste cuvantul meu. El a simtit altceva'. Dupa 3-4 minute (n.red. Cristea) a luat cartonas rosu.

Eu, chiar daca domnul Walter imi spune acum 'Iti las jucatorii astia, da-mi pe ei o suma', mie nu mi-ar trebui, fiindca un om care te vinde o data, te vinde si a doua oara. Isi baga trei lei in buzunar. A dat pe langa minge. Oamenii stau si sufer si pe urma ti se sparg tie in cap pentru ca ai vandut meciul. Oameni de astia, eu sincer, nu as avea nevoie", a declarat Martian.

 

Omul de afaceri a mai spus in emisiunea Stiri de Cluj LIVE ca s-a inteles cu Florian Walter si in proportie de 95% preia echipa. Vezi AICI intreaga emisiune.

Comentarii Facebook