Abonament gratis la Gimmy Polus, daca faceti de trei ori cumparaturi de cate 100 de lei! (P)

In perioada 15 iulie -15 august,  clientii care vor face cumparaturi la Polus si se vor prezenta cu trei bonuri in valoare de minim 100  de lei fiecare, vor primi un abonament de o luna la sala de sport Gimmy Polus.

 

Numarul de abonamente care pot fi castigate este de 3000. Promotia este valabila pana in 15 august sau pana la epuizarea stocului de premii.

 

Se accepta trei bonuri cu valoare minima de 100 de lei/bon si care au aceeasi data calendaristica, doar daca sunt emise de trei magazine diferite din incinta Polus Center Cluj.
Se accepta trei bonuri cu valoare minima de 100 de lei/bon si care sunt emise de acelasi magazin, doar daca sunt emise in zile diferite.


Sala de sport Gimmy din Polus Center se va deschide in data de 1 august si va avea o suprafata de 1500 de metri patrati. Va cuprinde 2 sali de aerobic de 250, respectiv 350 de metri patrati, avand o capacitate cumulata de 180 de persoane pe ora. Inca 350 de metri patrati utili, open space, vor fi dedicati pentru fitness/forta/free weights, ceea ce inseamna o capacitate de 90 de persoane pe ora.


Gimmy Polus este prima si singura sala de sport din Cluj dotata cu aparatura Technogym, iar accesoriile pentru aerobic sunt marca Reebok.

 

 

Comentarii Facebook