Marti 9 Martie

Abia după 2 zile, primarul Boc îi felicită pe campionii de la CFR Cluj


La două zile de la câștigarea titlului, primarul Emil Boc a trimis o scrisoare de felicitare a campionilor de la CFR Cluj. 

Vă felicit, în numele comunității clujene, pentru performanțele exceptionale obținute în acest sezon al Ligii | și pentru obtinerea celui de-al 5-lea titlu de campioană din istoria clubului! Sunt impresionante dedicarea şi efortul colectiv pe care l-ați depus pentru a păstra titlul în Gruia! Ați reuşit să puneţi din nou Clujul pe harta sportivă a Europei! 

Datorită sportivilor ca dumneavoastră, tinerii noştri au ocazia să vadă la ei acasă în mod constant modele de perseverență și succes. Performanța acestei echipei clujene creează nu doar un exemplu pentru tinerii sportivi și suporterii care vă susțin cu emoţie din tribunele stadionului Dr. Constantin Rădulescu, ci si un 

puternic simbol al identității locale, cu care oraşul nostru se poate mândri. 

Avem dreptul să visăm la un parcurs european de succes în următorul sezon, care să confirme că sunteţi cea mai în formă echipă românească din Liga I. Felicitări, CFR 1907 Cluj! Felicitări Campionilor! Mulţumim, băieţi! 

Cu respect, Emil Boc 

Primarul municipiului Cluj-Napoca”.

Clujul fotbalistic este marcat de rivalitatea U Cluj - CFR Cluj. Primăria Cluj-Napoca susține financiar Universitatea Cluj, iar suporterii acceptă cu greu orice spijin acordat echipei din Gruia. 


Comentarii Facebook