"Printul" Cristea i-a multumit lui Razvan Lucescu care vede U Cluj favorita la titlu VIDEO


"Printul" Adrian Cristea i-a multumit antrenorului Razvan Lucescu, care a declarat ca U Cluj este printre principalele pretendente la titlu.

"Rapidul este o echipa foarte buna si speram sa scoatem cele 3 puncte. Nu m-ar multumi un egal, dar echipa este foarte buna si vom vedea ce vom face sambata, cum vom juca si ce zi vom prinde.  I-am vazut intr-o repriza in prima etapa si au facut un joc foarte bun cu FC Vaslui.

Este o problema pentru noi ca jucam la Medias, in deplasare, dar acolo ne-am obisnuit si cred ca U Cluj are forta sa bata. Doar la Rapid ne gandim acum, meciul cu Steaua este peste doua saptamani si avem timp sa ne gandim la el.

Sunt multi jucatori foarte buni la Rapid, au adus jucatori in vara cu nume, foarte buni. Intreaga echipa este foarte buna", a spus Adrina Cristea.

"Printul" i-a multumit lui Razvan Lucescu care a declarat ca U Cluj este una dintre contracandidatele la titlu: "Speram sa dovedim acest lucru in teren".

Despre Setaua, jucatorul Universitatii Cluj a spus ca spera sa arate cat mai rau la meciul din etapa a treia cand echipa lui Gigi Becali va intalni "Sepcile rosii".

 

Vezi si...

Laurentiu Marinescu, despre meciul U Cluj-Rapid: "Mergem la victorie!" VIDEO

Comentarii Facebook