"Ora de Sport" discuta in aceasta seara despre rugby!


Rugby -ul va fi tema principala de discutie la emisiunea "Ora de Sport", de pe TVR Cluj si NCN, in aceasta seara, la ora 21.00.

Vor participa la dezbatere, antrenorul echipei de prima liga  Universitatea Cluj - Octavian Chihaia, de asemenea unul din jucatorii de baza ai echipei universitare - Cristian Sauan, care este si antrenor secund. In studioul NCN vor mai fi prezenti mai multi jucatori ai echipei ce va debuta in SuperLiga chiar in acesta saptamana.

"Si pentru ca desfasurarea spectacolului si competitiei sportive presupune bani si bugete, printre invitati vor fi si d-na Mihaela Rozor, presedinta sectiei de rugby a CS "U" Cluj, precum si Dl. Andi Dascal, director general al Prodvinalco, unul dintre sponsorii echipei clujene", a precizat Dan Olteanu, realizatorul emisiunii.

Intrebarile pentru invitati pot fi adresate inainte de startul emisiunii pe pagina de facebook sau de twitter a "Orei de Sport" (n.red. www.facebook.com/paginadesport sau www.twitter.com @paginadesport).

"Ora de Sport" este un produs TV al Respect Media realizat in coproductie cu TVR Cluj si NCN Cluj si este difuzat in fiecare luni seara de la ora 21.00 pe cele doua canale simultan, fiind receptionat in toata Transilvania. De asemenea este transmis live si pe internet la www.ncn.ro.

Comentarii Facebook