Zilele Culturale Maghiare 2012: 696 de sticle de șampanie deschise pentru aniversarea Clujului

 

Aniversarea Clujului va fi sărbătorită, duminică, la ora 22.00, în Piața Unirii, unde vor fi deschise 696 de sticle de șampanie. 

 

Evenimentele zilei de duminică încep pe strada Kogălniceanu unde participanții la Zilele Culturale Maghiare au parte de programe pentru copii, concerte și târgul deja cunoscut.

 

Evenimentul inedit al zilei este Maratonul de orgă, care debutează la ora 13,30 în Biserica Sf. Mihail și e programat să dureze până la ora 18.00.

 

La ora 17.00, pe traseul strada Clinicilor - Piața Păcii - Piața Unirii va avea loc Parada portului popular al ansamblurilor de la Festivalul Sf. Ștefan. Gala festivă de închidere a celei de-a 15-a ediții a festivalului se desfășoară în Piața Unirii, de la ora 19.00.

 

La ora 22.00, în aceeași locație, se deschid cele 696 de sticle de șampanie care celebrează aniversarea orașului Cluj, eveniment urmat de un mare spectacol de dans popular cu muzicieni ardeleni, în aer liber.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

 

Ceremonia deschiderii celor 696 de sticle de sampanie care celebreaza aniversarea Clujului in cadrul Zilelor Culturale Maghiare va avea loc de la ora 16,30, la scena de pe str. Kogalniceanu.


Vor exista 2 puncte de servire, unul langa scena, al doilea la intrarea in gradina Bisericii Reformate”, susțin organizatorii.

 

Comentarii Facebook