Miercuri 24 Aprilie

Zilele Clujului - 1000 de euro premiu cel mare la concursul de Treasure Hunt


Concursul Treasure Hunt, din cadrul Zilelor Clujului, va pune in joc un mare premiu de 1.000 de euro, dar si telefoane mobile si alte surprize.

Concursul este organizat de Primaria municipiului Cluj-Napoca in colaborare cu Asociatia AEGEE.

Treasure Hunt se va desfasura pe perioada a doua zile, 26 - 27 mai 2012, cu pornire de la Casa de Cultura a Studentilor. Sambata, 26 mai, vor lua startul toate echipele, urmand ca duminica, 27 mai, sa participe la marea finala 30 de echipe, primele zece ajunse la finish din fiecare grupa.

Concursul cuprinde mai multe probe obligatorii, iar indeplinirea acestora le permite echipelor formate din 3 participanti sa primeasca indiciul pentru urmatorul obiectiv. Obiectivele vor fi pozitionate in locuri inedite din oras iar indiciile vor oferi concurentilor oportunitatea de a cunoaste orasul, pentru a descoperi in final "comoara" Clujului.

Participantii nu pot fi contactati si nu pot contacta pe nimeni telefonic, prin e-mail sau alte mecanisme pe perioada desfasurarii concursului. Juriul va fi format din 3 persoane care vor calcula timpul fiecarei echipe intrate in concurs si vor realiza clasamentul final. Regulamentul complet poate fi consultat pe siteul www.ziledecluj.ro.

Datorita succesului de care s-a bucurat aceasta competitie in prima editie a Zilelor Clujului, 180 de persoane, respectiv 60 de echipe, pentru aceasta editie am pregatit indicii cu grad ridicat de dificultate dar si mai multe premii substantiale.

Premiul I - 1000 euro, premiu oferit de FARMEC

Premiile II si III -  vor fi oferite de COSMOTE si consta in:

Locul II (pentru 3 concurenti):
- 3 telefoane mobile LG Optimus L5
- 3 rucsacuri rucsaci premium pentru laptop
- 3 umbrele
- 3 tricouri polo
- 3 organizere

Locul III (pentru 3 concurenti):
- 3 rucsacuri premium pentru laptop
- 3 umbrele
- 3 tricouri polo
- 3 organizere
- 3 memory stick-uri de 4 Gb

Doritorii se vor inscrie personal la Centrul de Informare Turistica Cluj-Napoca situat pe bd. Eroilor nr. 6-8. Echipele trebuie sa fie formate obligatoriu din 3 participanti pe durata intregului eveniment. Concurentii se pot inscrie incepand de astazi, 16 mai, pana in data de 24 mai 2012, ora 20:00.

Zilele municipiului Cluj-Napoca se desfasoara in perioada 25 mai – 1 iunie 2012.

Comentarii Facebook