Zboruri WizzAir anulate: Sute de români care trebuiau să ajungă la Cluj, abandonați pe aeroport


Zborurile WizzAir din Dortmund spre Cluj și Timișoara au fost anulate, fără nicio explicație din partea companiei, în cursul zilei de miercuri, 22 iunie.

WizzAir a anulat în ultimul moment cursa Dortmund – Timișoara, care trebuie să plece miercuri, 22 iunie, în jurul 13:30 de pe aeroportul din Germania. Toți pasagerii au fost anunțați că vor fi preluați de un avion care va pleca spre Cluj Napoca, în jurul orei 19:00. Sute de români, unii dintre ei cu copii au fost urcați după câteva ore într-un alt avion al companiei cu destinația Cluj- Napoca. Pasagerii și-au ocupat locurile, bagajele au fost urcate în cală, dar după o oră personalul companiei i-au anunțat că și această cursa a fost anulată. 

Toată lumea a fost coborâtă din avion, trimisă să își recupereze bagajele și pasagerii au fost invitați la un ghișeu din aeroport unde s-a întocmit o listă. Din cauza haosului provocat de Wizzair, sute de români, unii cu copii, așteaptă în aeroport, fără să primească vreo explicație din partea Wizzair.

Pasagerii români blocați acolo din cauza anulării curselor Wizzair au înnoptat în aeroportul din Dortmund, pe niște paturi pliante.

Joi dimineața, 23 iunie, a început cu o amânare. Avionul în care ar fi trebui să fie îmbarcați la ora 7,00 a fost din nou anulat. Pasagerilor li s-a transmis că probabil va fi o cursă disponibilă peste șapte ore.

Se pare că avionul a aterizat la Cluj-Napoca, în jurul orei 16:10.

Comentarii Facebook