Zborul Wizz Air, Cluj-Londra si retur, anulat din cauza cetii

 

Cursa Wizz Air, care trebuia sa decoleze de la Cluj-Napoca la ora 6.00 spre Londra, a fost anulata din cauza cetii. In consecinta, este afectat si zborul retur.

 

Reprezentantii Aeroportului International Cluj sustin ca este vorba despre o inversiune termica, fiind temperaturi negative in Cluj-Napoca si pozitive la Baisoara. "Zborul a fost anulat si a fost anulat si zborul retur care urma sa vina la Cluj-Napoca, la 12.25, de la Londra", au precizat reprezentantiiAeroportului.

 

"Am urcat in avion si am stat acolo 2 ore, dupa care ne-au dat jos pentru ca e mai bine sa asteptam in terminal o eventuala plecare. In jurul orei 9.00 ne-au spus ca nu se mai pleaca si acum incercam sa vedem ce se va intampla cu noi. Unii oameni merg la munca si spuneau ca isi vor pierde locurile de munca", a declarat pentru Stiri de Cluj un pasager.

Pasagerii zborului Wizz Air Cluj-Napoca - Londra sunt acum in zona terminalului sosiri unde cer informatii si solicita reprogramarea zborului. "Au plecat oamenii la sosiri pentru ca s-a spus ca se fac reprogramari. Nimeni nu stie exact. Problema este ca si dupa anularea zborului de vineri, 4 noiembrie, reprogramarile s-au facut peste o saptamana sau doua. Eu ma duc in concediu. Cum sa imi fac programare la hotel peste 2 saptamani?", a mai spus pasagerul.

 

Vineri, 4 noiembrie, zborul Cluj-Napoca - Londra a fost anulat, iar altele au avut intarzere din cauza cetii.

Comentarii Facebook