Zborul Cluj-Lyon și Lyon-Cluj a fost anulat de Wizz Air, sâmbătă! Sute de pasageri au aşteptat în aeroporturi


Un alt zbor operat de compania Wizz Air a fost anulat, chiar în ziua în care compania aeriană a fost reclamată de România la Agenția Uniunii Europene pentru Siguranța Aviației.

Wizz Air a fost reclamată sâmbătă de România, prin Ministerul Transporturilor, la Agenţia Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei, respectiv la instituţia care a oferit licenţa companiei aeriene. Culmea, în ziua în care secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Bogdan Mândrescu, făcea acest anunț, compania maghiară Wizz Air a lăsat sute de români în aşteptare, scrie Antena 3 CNN.

Astfel, zborul Cluj-Lyon (decolare la ora 18:25) și Lyon-Cluj (aterizare ora 0:10) a fost anulat. Sute de pasageri au rămas cu "ochii-n soare" atât pe Aeroportul Internațional Cluj, cât și pe Aeroportul francez din Lyon.

Wizz Air a întâmpinat, în ultimele luni, numeroase probleme cu privire la zborurile din România, printre care întârzieri mari, curse anulate sau chiar vânzarea mai multor bilete decât locuri disponibile. Nu este de mirare că, după o serie de plângeri, Wizz Air a fost reclamată de România, prin Ministerul Transporturilor, la Agenţia Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei, respectiv instituţia care a oferit licenţa companiei aeriene.

Comentarii Facebook