Wizz Air a anulat și suspendat mai multe rute, în plin sezon al concediilor. Lovitură pentru clujenii cu bilete către aceste destinații!


Wizz Air a decis să-și anuleze toate zborurile regulate programate între aeroporturile din Cluj-Napoca și Antalya (Turcia). Compania low-cost din Ungaria a anulat zborurile care erau programate pentru septembrie și octombrie 2023, cu toate că această rută fusese introdusă în circuit în această primăvară.

Așadar, clujenii și alți turiști care vor să zboare din Cluj-Napoca spre destinații exotice trebuie să știe că au rămas fără cursa Cluj-Napoca – Nisa de la 1 septembrie, Cluj-Napoca – Bari de la 4 septembrie până pe 2 noiembrie, Cluj-Napoca – Abu Dabhi suspendată până pe 3 noiembrie, în timp ce cursa Cluj Napoca – Liverpool a fost anulată și nu va mai fi operată după 26 octombrie 2023.

Pe lângă aceste rute suspendate și anulate, Wizz Air a decis să reducă frecvența de operare a unor rute în lunile septembrie și octombrie 2023, însă nu doar aeroportul din Cluj-Napoca va fi afectat. Potrivit sursei citate, Wizz Air a refuzat să publice numărul total de zboruri anulate, precum și lista rutelor afectate.

Multe dintre anulările zborurilor ar fi cauzate de problemele la motoarele avioanelor Airbusurile A320neo și A321neo, însă la Cluj-Napoca problema ar trebui să fie alta, pentru că aceste zboruri sunt operate cu avioane de generație mai veche A320 și A321, scrie fanatik.ro

Comentarii Facebook