Vremea se încălzește considerabil în Cluj. Maximele din această săptămână nu vor scădea sub 30 de grade Celsius


Vremea se încălzește considerabil în Cluj. Meteorologii anunță temperaturi de 34 de grade Celsius și șanse de ploaie aproape inexistente în această săptămână. 

Potrivit meteorologilor, maximele din această săptămână (18 – 24 iulie) nu vor scădea sub 30 de grade Celsius

Luni, 18 iulie: temperaturile maxime vor ajunge la 27 de grade Celsius. Soarele va străluci cu putere pe tot parcursul zilei, iar șansele de ploaie vor fi de doar 1%. Pe timpul nopții sunt așteptate 11 grade Celsius.

Marți, 19 iulie: sunt așteptate 30 de grade Celsius și un cer însorit. Șansele de ploaie rămân la fel de reduse ca în ziua precedentă și vor fi așteptate pe timpul nopții 13 grade Celsius.

Miercuri, 20 iulie: vremea devine și mai caldă, cu 1% șanse de ploaie și cu cer senin. Maximele cresc la 32 de grade Celsius, iar minele vor coborî la 15 grade.

Joi, 21 iulie: vremea va deveni caniculară în Cluj-Napoca, iar maximele vor ajunge la 34 de grade. Chiar dacă vremea se îmbunătățește, vântul va sufla cu putere (39 km/h).

Vineri, 22 iulie: vremea rămâne la fel de caldă ca în ziua precedentă.

Sâmbătă, 23 iulie: meteorologii anunță șanse de ploaie aproape inexistente. Maxima zilei va fi de 34 grade Celsius, iar minima de 17 grade.

Duminică, 24 iulie: nu scăpăm de caniculă. Maximele vor rămâne în jurul valorii de 34 de grade Celsius, iar cerul va fi însorit. Șansele de ploaie vor fi de 1%, iar vântul va sufla cu putere (37 km/h).


Comentarii Facebook