Vremea in Cluj! Nu va ninge puternic, dar va fi foarte frig pana luni, 16 ianuarie


Meteorologii din cadrul Centrului Meteo Regional Cluj avertizeaza ca vremea se va raci considerabil in urmatoarele zile, dar din pacate nu va ninge abundent.

Pentru ziua de vineri, specialistii prognozeaza ninsori sporadice, care vor fi semnalate si sambata, 14 ianuarie. "Vineri, pana la ora 18.00, va mai ninge, dupa care precipitatiile se vor opri, urmand sa mai ninga in cursul noptii de vineri spre sambata si sambata. Din pacate, desi unii asteapta iarna, va ninge trecator, urmand sa ne confruntam cu o racire puternica a vremii", a declarat pentru Stiri de Cluj Bianca Fesnic, meteorolog in cadrul Centrului Meteo Regional Cluj.

Racirea se va face simtita la Cluj-Napoca, incepand de duminica, 15 ianuarie, dublata fiind de o vreme inchisa. "Duminica, 15 ianuarie, vom avea o minima de -6 grade, iar maxima va fi curprinsa intre -1 si -2 grade Celsius. Luni, 16 ianuarie, va fi mai frig. Mercurul termometrelor va scadea pana la -7 si chiar -8, dimineata, iar maxima va fi de -4 grade Celsius", a mai adaugat Bianca Fesnic.

Comentarii Facebook