Vremea de mâine 28 martie. Vremea se mai încălzește, dar Clujul nu scapă de ploi


Ploile vor pune stăpânire mâine pe aproape întreaga țară, în rest valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedentã. Iată prognoza meteo de mâine 28 martie. 

La noapte, cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat în regiunile vestice şi va ploua în Banat şi Crişana şi pe arii restrânse în Maramureş, Transilvania şi Oltenia. Vântul va prezenta intensificãri în Carpaţii Meridionali, în special în zona înaltã, unde rafalele vor depãşi 90 km/h, în Banat şi sudul Crişanei cu viteze în general de 55...65 km/h, iar local şi temporar şi în celelalte regiuni. Temperaturile minime se vor încadra între 1 grad în estul Transilvaniei şi 14 grade în sudul Banatului. Izolat vor fi condiţii de ceaţã îndeosebi în estul şi sud-estul teritoriului.

noapte.jpeg

Vremea de mâine 28 martie în țară

Vremea se va încãlzi faţã de ziua precedentã în sudul şi estul ţãrii, iar în rest valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedentã. Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua, mai ales sub formã de aversã, izolat însoţit de descãrcãri electrice, în Crişana, Maramureş şi Transilvania, local în Banat, Moldova şi Oltenia şi pe arii restrânse în rest. Pe alocuri la munte şi în nord-vestul teritoriului cantitãţile de apã vor depãşi 15...20 l/mp. La munte la altitudini mari, trecãtor vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va avea intensificãri temporare în cea mai mare parte a ţãrii, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar în zona montanã rafalele vor depãşi 60...70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 23...24 de grade în sud şi sud-est, iar cele minime în general între 2 şi 10 grade. Izolat va fi ceaţã, scrie Observator. 

La Cluj-Napoca maximele vor ajunge la 16 grade Celsius, cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua, mai ales sub formã de aversã.

ziua.jpeg

Comentarii Facebook