Duminica 5 Februarie

Vlad Bogdan Culda, criminalul din Baciu, arestat - FOTO


Vlad Bogdan Culda, criminalul din Baciu, a fost arestat.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.În baza art.226 C.p.p., art.223 al.2 C.p.p. rap. la art.202 al.1 şi 3 C.pp.p., dispune luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul C V B, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 23 martie 2021 şi până la data de 21 aprilie 2021, inclusiv. În temeiul art.275 al.3 C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina acestuia. Potrivit aret.272 C.p.p.,stabileşte în favoarea Baroului de Avocaţi Cluj onorariu avocaţial din oficiu în sumă de 313 lei, cuvenit av. Borz Bianca, ce se avansează din FMJ. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare, Dată în şedinţa camerei de consiliu din 23.03.2021”, arată Tribunalul Cluj.

Acesta este acuzat că și-a măcelărit mama.  Vlad Bogdan Culda a folosit un topor și a lovit-o pe femeie de mai multe ori în cap. 

Criminalul era drogat și violent, dar oamenii legii l-au reținut, după o scurtă altercație, mai spun procurorii. Anchetatorii spun că între bărbat și mama acestuia erau probleme de mai mult timp, iar luni seara acesta s-a dus și i-a dat în cap.

Cluj - Crimă in Baciu, de o cruzime ieșită din comun - EXCLUSIV

Comentarii Facebook