Vizită cu ”peripeții” a ministrului Sănătății la un spital clujean. A fost luată la rost de paznic


Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a relatat, în cadrul unui interviu, un incident amuzant pe care l-a trăit în timpul unei vizite inopinate la Spitalul din Dej.

În timp ce mergea spre casă, la Baia Mare, la începutul lunii aprilie, ministrul a decis să facă o vizită surpriză la Spitalul din Dej, în jurul orei 22.00.

Ajunsă la spital, Sorina Pintea a întâmpinat o ”problemă”, fiind abordată de paznicul unității medicale, care nu a vrut să o lase să intre pe secție, deoarece venise în afara orelor de vizită.

Reactia cea mai simpatica a avut-o cel de la paza. M-a intrebat nedumerit ce caut in spital, era ora 22.M-am prezentat, i-am spus cine sunt si i-am spus ca doresc sa urc pe o sectie. Mi-a spus "nu cred ca puteti". I-am zis "eu cred ca pot". L-am rugat sa cheme medicul de garda, dar nu a mai fost nevoie pentru ca tocmai venise un medic care fusese in Urgenta. Dar a avut o reactie foarte simpatica, incurcat asa…"stiu ca sunteti ministru, dar…eu imi fac treaba"…”, a spus ministrul Sorina Pintea, într-un interviu pentru dejeanul.ro.

Comentarii Facebook