Vitezoman recidivist, reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins la volan fără permis



Un bărbat din Cluj-Napoca a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita legală, pe strada Bucium din Cluj-Napoca.

La data de 28 mai a.c., ora 19:33, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au depistat un bărbat de 30 de ani, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe strada Bucium din Cluj-Napoca, cu o viteză de 79 km/h”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

În urma verificărilor, s-a constat faptul că bărbatul de 30 de ani din Cluj-Napoca nu deţinea permis de conducere.

Totodată, poliţiştii clujeni au depistat faptul că pe numele bărbatului a fost emis mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la un an şi şase luni de închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

CLujeanul este acum cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

De asemenea, faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei privative de liberate.

Comentarii Facebook