Violatorul fetiței de 3 ani era DROGAT cu ”legale”. Detaliu șocant

 

Tânărul de 16 ani care a violat o fetiță de 3 ani, în zona Pata Rât, era drogat, susțin anchetatorii. Acesta a fost arestat preventiv, dar fapta lui a șocat întreaga comunitate, mai ales că este rudă cu victima.

 

Violatorul și victima, fetița de 3 ani, sunt verișori primari, mamele lor fiind surori. Familia violatorului locuiește în apropierea colibei în care a fost violată fetița de trei ani.

 

Violatorul se numește Emil Puiu Cozac și s-a drogat cu ”legale”, celebrele prafuri care circulă prin tot Clujul. Acesta a mers în vizită la mătușa lui, care nu era acasă, fiind numai fetița de 3 ani și apoi a urmat teribilul fapt. Copiii care se jucau în zonă au fost alertați de strigătele victimei și s-a uitat pe geam pentru a vedea ce se întâmplă, văzând grozăvia..

 

Acești copii au dat alarma, ca să zicem așa, și au anunțat-o repede pe mama fetiței. Aceasta s-a speriat teribil și a început să strige după agresor, cuvântul violatorule. Imediat, toții romi s-au adunat și au încercat să îl linșeze pe agresor”, spune un anchetator.

 

Agresorul a reușit să fugă și să se ascundă în altă colonie de romi. Acesta a fost găsit și bătut bine de romi, fiind salvat de trupele DIAS care patrulau prin zonă în căutarea lui.

 

Cozac nu are antecedente, dar nu știe să scrie și să citească, dar câștigă bani din colectarea de deșeuri de pe rampa de gunoi.

Comentarii Facebook