Sambata 26 Octombrie

Viermi în mâncare la un restaurant de pe strada Piezișă din Cluj: ”Mi-au oferit 40 de lei și să refac comanda, dar nu mai mănânc de la ei”-VIDEO


Viermi în mâncare la un restaurant de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca

Un client al unui restaurant de strada Piezișă din Cluj-Napoca a avut o experiență extrem de neplăcută în weekendul trecut, pe care a relatat-o astăzi pentru Știri de Cluj.

A comandat o porție de mâncare, ce trebuia livrată Cluj-Napoca. Când a sosit mâncarea, însă, în loc să se poată bucura de ceea ce comandase, a descoperit cu surprindere, că în interiorul ambalajului nu era doar ceea ce comandase și plătise, ci și un... vierme, care se lăfăia liniștit. Totul s-a întamplat sâmbătă seara, 8 iunie 2024, în jurul orei 20.00

„Vă dați seama, sâmbătă seara, toți care erau la petrecere pe Piezișă au mâncat de acolo”, a declarat clientul nemulțumit. Acesta este atât de supărat pentru ceea ce i s-a întâmplat, încât este hotărât să nu lase lucrurile așa, și de această problemă să se ocupe cei de la ANPC. Pentru asta a păstrat și bonul fiscal și a și filmat ceea ce a primit.

bon comanda stiri de cluj 2.png


Reprezentanții restaurantului l-au contactat și i-au oferit 40 de lei și posibilitatea de a reface comanda, dar clientul a refuzat.

”Am refuzat fără să stau pe gânduri. Nu aveam cum să accept așa ceva, pentru că nu mai vreau să mai mânânc de la ei vreodată”, a declarat R.C.V. 

Comentarii Facebook