VIDEO - Zidul de susținere al unui drum din Dej, rupt de ape, după ploaia de astăzi. Casa aflată la baza zidului nu a fost afectată


O bucata dintr-un zid de susținere de pe strada Siret din Dej s-a prăbușit sâmbătă în jurul orei 15:30. Incidentul s-a produs în urma ploii puternice de astăzi,  însa cel mai probabil problema era mai veche, iar apa a săpat sub stradă de-a lungul unei perioade de timp mai lungă. Doar norocul a făcut ca nimeni să nu fie surprins de bolovanii căzuti din zid, care au ajuns în curtea unei case.

În urma apelului la 112, la fața locului a fost trimisă o autospecială de pompieri de la Dej. Aceștia au rămas în zonă pentru a supraveghea situația. La fața locului au fost trimise și mai multe echipaje ale poliției pentru a se constata starea circulației rutiere din zonă. 

Primăria a luat măsuri

Reprezentanții Primăriei Dej au fost, de asemenea, la locul incidentului, iar zidul a fost balizat.

In anul 2018, zidul respectiv era si peretele unei case parasite care s-a prabusit din senin. Desi strada a fost refacuta, muncitorii au turnat un nou zid din beton doar pe o portiune scurta, in rest,  lasand ca sustinere pentru strada peretele care astazi a cazut.

Sursa foto/video: Dejeanul


Comentarii Facebook