VIDEO. Urs lovit de mașină pe șoseaua Cluj-Gherla. Animalul a apărut brusc în goană printre mașini, nu a putut fi evitat


Momente de panică pentru un șofer din Cluj! Tânărul circula luni seara pe DN1C, când un șofer care circula pe direcția Cluj-Napoca - Gherla a acroșat un urs ce a pătruns pe șosea.

În jurul orei 22, un tânăr din Vișea, comuna Jucu, circula cu un autoturism prin zona localității Bonțida, îndreptându-se spre Gherla. Dintr-o dată, printre mașini, a apărut în goană un urs. Impactul nu a mai putut fi evitat, iar animalul a fost lovit în plin de autovehicul. În mod surprinzător, animalul nu s-a oprit, ci și-a continuat fuga, a relatat șoferul, scrie gherla.info.

Conducătorul auto a tras pe dreapta și a constatat că are capota serios avariată. Poliția a fost sesizată în acest caz. 

La data de 10 aprilie  în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați de către un conducător auto care se deplasa cu autoturismul pe DN1C, în localitatea Fundătura, din direcția municipiului Cluj-Napoca, despre faptul că ar fi acroșat un urs care traversa partea carosabilă. Conducătorul autoturismului nu a fost rănit”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii Facebook