VIDEO. Tupeu incredibil din partea unui șofer clujean teribilist, care a pus, fără nicio grijă, vieți în pericol în timp ce șicana alt conducător auto


Un șofer clujean a fost protagonistul unei filmări în care se poate vedea cum acesta intră fără griji pe contrasens, dar și frânează brusc în mai multe rânduri, pentru a șicana un alt șofer începător.

Videoclipul distribuit luni, 24 aprilie, pe rețelele de socializare i-a șocat pe clujenii care au urmărit imaginile în care se vede clar cum șoferul mașinii marca Volkswagen face tot posibilul pentru a șicana șoferul din spatele său.

Gesturile de inconştienţă ale șoferului au generat indignare generală în rândul oamenilor care au urmărit filmarea: „Merită să fie pieton pe viață”; „Cred că era caz de sunat direct la 112”; „Acum îmi dau seama că nu ne mai facem bine niciodată”

În mai multe rânduri, frânele bruște puse de șoferul Volkswagen-ului aproape au dus la coliziuni. O altă problemă o ridică condusul haotic, șoferul depășind în multiple rânduri banda continuă într-un gest de sfidare al conducătorului auto din spatele său.

Comentarii Facebook