VIDEO - Șoferiță din Cluj umilită în București! Numai ei i-au blocat roata la mașină: Probabil că cei din Cluj nu au ce căuta în București


O clujeancă se luptă cu obrazul gros al Poliției Locale din București, după ce i-au blocat roata și refuză să vină să ridice dispozitivul, pentru a putea folosi mașina. Șoferița, neagră de furie, a ajuns să sune la 112, la Poliția Națională, pentru a-i pune la punct pe ”localii” din Sectorul 4, dar nici așa nu a avut vreun succes. 

Culmea este că din zecile de mașini parcate pe 3 străzi, ”localii” au blocat numai roata mașinii de Cluj. Majorittea autoturismelor sunt parcate pe trotuar, dar nimeni nu a fost amendat, în afara mașinii cu numărul de Cluj. 

Ulterior, Poliția Locală Sector 4 a refuzat să vină și să ridice dispozitivul de blocare a roții, în ciuda zecilor de apeluri.

Eu sunt în vizită la socrii în București și vineri dimineață m-am trezit cu roata mașinii blocată, pentru că am parcat pe trotuar. Țin să spun că nu e niciun semn nicăieri că nu e voie. Toată lumea parca acolo, dar mașina cu număr de Cluj le-a atras atenția ”localilor”. Sunt minim 20 de mașini parcate ca și mine, dar au număr de București.

Am sunat la Sectorul 4 să le spun să vină să mă deblocheze, dar nimeni nu a răspuns”, ne-a relatat clujeanca.

Disperată pentru că nu poate folosi mașina, clujeanca a ajuns să sune la 112, la Poliția Capitalei, unde bătaia de joc a continuat. 

Am sunat la Poliția Națională, dar tot degeaba. Cei de la 112 au sunat și ei pe fix la Poliția Locală, Sector 4, dar nimeni nu a răspuns. Până la urmă i-au contactat ei altfel și au spus că vin ei, când au timp. Este ora 15:30 și nu a venit nimeni. Poate vor veni luni. Eu ce fac aici, atâta timp”, a mai relatat aceasta.

Clujeanca a fost și certată de cei de la Poliția Locală pentru tupeul de a suna la 112. ”Am fost certată că am apelat la 112 pentru că nu este o urgență, mi-au reproșat cei de la Poliția Locală. Cred că nu le-a plăcut pentru că doamna de la 112 i-a tras de urechi pentru că nu răspund la apeluri. 

Doamna de la Poliția Capitalei le-a spus că și ea a încercat sune și nici ei nu i-au răspuns. E o adevărată nebunie. Le-am mai reproșat că puteau pune amenda în bord, o plăteam și gata, nu era nevoie de blocarea roții, dar mi-au spus că sunt unii care cer blocarea”, a mai spus șoferița.

Aceasta le-a atras atenție celor de la Poliția Locală Sector 4, că îi va acționa în justiție. ”Fiind mașină de Cluj, poate ar fi trebuit să te găndești că lași amendă în parbriz și mă duc și o plătesc, dar îmi interzici dreptul de a circula. Dacă erau blocate toate, atunci aș fi zis ok. 

Peste tot vedem mașini neblocate, dar ce să vezi, probabil că cei din Cluj au mai mulți bani decât cei din București și probabil nu au ce căuta în București! Cu toate că, dacă stăm bine și ne gândim, Clujul este unul dintre orașele care susțin foarte puternic economia...

Acestea fiind spuse, dragă Poliția Locală București, prin polițiștii tăi locali de tot rahatul, pe această cale îți adresez public o plângere. Ne vedem în Tribunal”, a mai spus clujeanca. 

-------------

UPDATE

Șoferița a fost contactată, în cele din urmă de cel care i-a blocat roata, iar mesajul a fost că pentru deblocare trebuie să achite suma de 50 de lei, fără nicio amendă. 

Polițistul local a spus că nu mai este voie să se parcheze pe trotuar. Când i s-a spus că alte mașini sunt parcate pe trotuar, aceasta a spus că celelalte sunt pacate regulamentar. ”Noi nu blocăm dacă este omul lângă mașină. Nu suntem nebuni... Nu suntem hingheri de... Aveți noroc că nu vi s-a blocat mașina”, a mai spus polițistul local, care a venit la locul incidentului. 

Comentarii Facebook