VIDEO - "Olimpiada traznitilor" pe aleile din campusul studentesc Observator - Galerie FOTO


Studentii din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca s-au intrecut in ultimele doua zile in "Olimpiada traznitilor". Fuga in tomberon, fotbal cu mingea de tenis sau fuga cu oua in polonic au fost cateva din probele de care au trebuit sa treaca studentii "olimpici".

Probele traznite au inceput de sambata cu proba de alergat in sac si a continuat cu aruncatul rosiilor sau mancatul de ardei rosii.

Duminica, studentii s-au strans din nou in numar mare pe aleile campusului Observator pentru a se amuza de "olimpicii" trazniti.

?

Cei cu talent la baschet au fost chemati sa arunce la cos cu varza, iar cei talentati la gatit au participat la fuga cu oua in polonic. "Cum era si de asteptat aceasta proba a fost castigata de o fata, doar este vorba de bucatarie si fetele se pricep mai bine", a declarat pentru Stiri de Cluj unul dintre organizatorii "Olimpiadei".

Concursul cel mai asteptat a fost fuga in tomberon. Studentii s-au inscris in numar mare la proba, in echipe de cate doi, unul in tomberon si altul la "volan" au trebuit sa isi demonstreze abilitatile de soferi.

Evenimentul din acest weekend face parte din Festivalul Universitatii Tehnice, care a inceput in 3 mai si se va incheia in data de 17. In urmatoarele zile vor fi organizate competitii de sah, inot, fotbal sau karting, dar si de jocuri pe calculator.???

Comentarii Facebook