VIDEO - “Ferească Dumnezeu!” - Hotelul Black Tulip Dej a ars ca o torță. Imagini filmate de un martor ocular


Un incendiu a izbucnit joi la mansarda unui hotel situat pe strada Libertății din Dej. Este vorba despre Black Tulip. 

Toate persoanele cazate în hotel au reușit să se evacueze.

„Intervenim până acum cu cinci autospeciale cu apă și spumă, două autoscări și două ambulanțe SMURD. Misiunea este în dinamică”, anunță ISU Cluj.

Incendiul se manifestă generalizat la mansarda hotelului cu 4 niveluri, aproximativ 1000mp. Nu sunt anunțate până în prezent persoane care să solicite consult medical. Acționează la locul incendiului cinci autospeciale de stins incendii și două autoscări, iar suplinitar au fost solicitate în sprijin trei autospeciale de stins incendii și două autoscări din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca, Detașamentul Turda, precum și de la ISU Bistrița-Năsăud.

La momentul izbucnirii incendiului, la hotel erau cazate 2 persoane, însă doar una se afla în interior. Totodată, din partea hotelului, în incintă se aflau 15 angajați. Cu toții s-au autoevacuat.

Flăcările au fost lichidate în jurul orei 18.50, iar în aceste momente se acționează interior pentru identificarea și stingerea focarelor ascunse.

Conform primelor evaluări, au fost distruse nivele trei și patru ale hotelului, iar nivele 1 și doi au fost deteriorate.

Suprafața fiecărui nivel este de aproximativ 1000 mp.

Comentarii Facebook