Miercuri 18 Mai

VIDEO - Doi clujeni, urmăriți și prinși „ca în filme” de mascați, după ce au furat o sumă mare de bani dintr-o casă din Sibiu


Doi clujeni care purtau după ei o pungă plină cu bani, au fost doborâți de către mascați într-o benzinărie din Mureș, iar ulterior au fost reținuți.

Cei doi bărbați au fost prinși de mascați într-o benzinărie din județul Mureș, după ce, cu o zi înainte, au reușit să fure o sumă uriașă de bani din caza unui bărbat din Șelimbăr, județul Sibiu. Cu o cheie pe care au găsit-o într-un dulap de pe terasa casei, cei doi au pătruns în casă și au furat zeci de mii de euro și zeci de mii de lei, iar apoi au fugit. 

Totuși, poloțiștii au reușit să le ia urma și i-au prins când se relaxau, cu o pungă plină cu bani, pe terasa unei benzinării din județul Mureș.

Momentul în care cei doi hoți au fost puși la pământ de către autorități a fost surpins de polițiști

 

La data de 10 mai, în jurul orei 18:45, un bărbat a sesizat, prin 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu faptul că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 08:00 – 18:00, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul său din Șelimbăr, de unde ar fi sustras 42.000 de euro și 64.000 de lei”, au transmis polițiștii.

În urma cercetărilor efectuate cu celeritate la fața locului, polițiștii au stabilit că, în dimineața de 10 mai, în jurul orei 08:30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul victimei, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, domiciliat în Șelimbăr, iar, prin folosirea unei chei adevărate, găsite într-un dulap de pe terasă, ar fi pătruns într-o anexă din curte, de unde ar fi sustras 42.000 de euro și 64.000 de lei. Prejudiciul estimat de către partea vătămată este de 274.000 de lei”, au mai explicat aceștia. 

Clujenii au fost prinși în timp ce se relaxau pe o terasă din județul Mureș 

La data de 11 mai, în jurul orei 20:00, în urma activităților specifice desfășurate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, în județul Mureș, a fost oprit în trafic un autoturism, cu care s-ar fi deplasat persoanele bănuite de comiterea acestui furt. În urma percheziției efectuate asupra autoturismului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au descoperit 19.280 de euro și 75.550 de lei, cel mai probabil provenite din furt”, explică autoritățile.

Cele două persoane depistate în autoturism, respectiv doi bărbați, ambii din Cluj, în vârstă de 20 și 28 de ani, au fost conduși la sediul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, iar, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea acestora, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

În cursul acestei zile, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au încheiat polițiștii care s-au ocupat de caz. 


Comentarii Facebook