VIDEO - BMW în Someș la Cluj. Inexplicabil cum a ajuns în mijlocul râului - FOTO


Un BMW a plonjat în râul Someș, în zona Splaiului Independenței, iar apoi mașina a continuat să ruleze, cel mai probabil. 

Autoturismul a sărit cu viteză în apa rece ca gheața. "În cursul acestei seri, în jurul orei 18.30, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Splaiul Independenței din municipiul Cluj-Napoca, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se cu autoturismul în râul Someș.

În urma activităților de salvare, bărbatul a fost extras din interiorul autoturismului, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

BMW-ist IDIOT pe Calea Turzii! Așa se produc accidentele, când drumurile sunt libere - VIDEO

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", anunță Poliția Cluj.

Pompierii au intervenit pentru a acorda primul ajutor.

Poliția susține că șoferul circula cu viteza mare, a derapat pe Splaiul Independenței în curbă și a sărit în Someș de la o înălțime de 2,5 metri.

ISU Cluj anunță că "o autospecială și un echipaj SMURD au intervenit pentru a scoate un bărbat dintr-un autoturism ajuns în apele râului Someșul Mic.

Evenimentul a avut loc în apropiere de Splaiul Independenței, iar pentru scoaterea bărbatului, de 30 de ani, au intervenit doi pompieri asigurați cu o cordiță.

Bărbatul a fost consultat de către echipajul SMURD, era conștient și cooperant, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate".

Comentarii Facebook