Sambata 26 Octombrie

VIDEO Bagaj suspect abandonat pe strada 21 decembrie în apropierea Hotelului Hampton by Hilton din Cluj. Polițiștii au făcut verificări de urgență


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost alertați, astză în jurul orei 16:50, cu privire la prezența unui bagaj de călătorie abandonat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, în apropierea Hotelului Hampton by Hilton din Cluj-Napoca.

Un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale - Compartimentului Pirotehnic s-a deplasat rapid la fața locului pentru a evalua situația. După o verificare amănunțită, echipa a concluzionat că bagajul nu prezenta niciun pericol pentru siguranța publică.

Intervenția promptă a autorităților a asigurat securitatea zonei, iar incidentul a fost gestionat eficient, fără a provoca panică în rândul locuitorilor și al turiștilor. 

mascat.jpg

bagaj suspect hampton Cluj 3.jpg

Reprezentanții Poliției Cluj au declarat:

”La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 16.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 s-ar afla un bagaj de călătorie abandonat.
La fața locului a fost dirijat un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale - Compartimentului Pirotehnic, care au procedat la verificarea bagajului respectiv, constatând că nu prezintă niciun pericol”.

Comentarii Facebook