Miercuri 24 Aprilie

Vezi programul Zilelor Municipiului Cluj-Napoca: afisul si cine canta - VIDEO si FOTO

 

Zilele Clujului incep vineri, 27 mai, de la ora 17.00, cu un concert Andra, urmat de un concert al trupelor Deep Central si Akcent. In cadrul evenimentului care va dura 8 zile vor mai canta Iris, Semnal M si Andreea Banica.

 

Concertele din cadrul Zilelor Clujului vor avea loc in Piata Unirii. Sambata, 28 mai, de la ora 20.00, vor canta acolo Andreea Banica, Iris si Semnal M, iar duminica este ziua muzicii de opera.


"Vom avea in cadrul primei editii a Zilelor municipiului Cluj-Napoca, care se vor desfasura intre 27 mai – 3 iunie, concerte de muzica usoara, populara, muzica italiana, medievala, irlandeza, seri de folk, recitaluri de poezie sustinute de Florin Piersic si Dorel Viºan, un carnaval, o tentativa de stabilire a recordului mondial la cea mai lunga frigaruie de pui, proiectii 3D pe cladiri, spectacole de teatru de papusi, un targ al mesterilor populari. Costurile sarbatorii se ridica la circa 80.000 de euro, banii fiind asigurati din sponsorizari", a afirmat Sorin Apostu.

 

Proiectul Zilele Clujului costa 80.000 de euro, iar banii vor fi asigurati in mod exclusiv de catre sponsori. De asemenea, au fost puse la dispozitia evenimentului trei masini cu care se vor deplasa invitatii.

 

"In paralel, restaurantele si puburile care vor fi implicate in acest eveniment vor avea lipit un autocolant prin care se specifica faptul ca practica o reducere cuprinsa intre 10 si 20% pentru consumatori", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

In cadrul Zilelor municipiului Cluj-Napoca vor avea loc si expozitii culinare apartinand bucatariilor maghiara, coreeana, japoneza, olandeza, franceza sau indiana.

Comentarii Facebook