VEZI fotografia pentru care mănășturenii sunt făcuți MITOCANI LA VOLAN - FOTO

 

Un clujean a surprins o scenă cât o mie de cuvinte, care vorbește de la sine despre situația absurdă din Cluj-Napoca, unde trotuarele sunt ocupate de mașini. 

 

Te recunoști, MITOCAN LA VOLAN ce ești!?! Întrebarea e retorică, cred că realizați. Sunt pline trotuarele Mănășturului de mitocani. Și nu numai ale Mănășturului. Ale Clujului, ale ... E o poveste fără de sfârșit. Mitocani au fost și-or mai fi încă. Dar dacă ne mulțumim numai cu constatarea, fără a lua atitudine, vom sfârși tragic. Sub roțile altor mitocani. Sau cu un herț-atack, ori cu un aveceu care te va lăsa o legumă fericită. Trebuie să vedeți cum un om cu handicap locomotor circulă cu scaunul lui pe calea rutieră în timp ce mașinile mitocanilor zac protejate pe trotuare. Mai sus, o bunică stă nedumerită, cu căruciorul bebelușului blocat între două mașini parcate cum altfel decât pe trotuar. Încotro s-o ia? Pe drum sau să se întoarcă în casă?

 

E TIMPUL SĂ DECLANȘĂM O NOUĂ LUPTĂ CU MITOCANII!!! ELIBERAȚI TROTUARELE SAU VĂ VOM ȚINTUI CU STICKERE, CU CUIE ASCUNSE SUB ROȚI! CU BROAȘTE ÎNFUNDATE!

 

TROTUARE PENTRU PIETONI NU PENTRU MITOCANI!!!”, a scris un clujean pe Facebook.

 

 

 

Comentarii Facebook