Vezi de ce s-a produs accidentul de marti, din fata Polus Center! - FOTO


Accidentul din fata Polus Center s-a produs din cauza vitezei si a nerespectarii regulilor de circulatie, anunta reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj.

Accidentul in lant a pornit de la H. Vasile Adrian, in varsta de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Fiat Panda. "Soferul circula pe DN 1 / E 60, din directia Cluj-Napoca spre Floreşti, pe banda intai de circulatie. La un moment dat, a schimbat nereglamentar banda de circulatie, fara sa se asigure spre banda a doua, unde a intrat in coliziune lateral-stanga-spate cu partea dreapta-fata a autobasculantei marca Man, condusa neregulamentar in aceeasi directie, pe banda a doua de circulatie si cu viteza peste limita legala", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Adnana Ilies.

In urma impactului, autoturismul Fiat Panda a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost lovit frontal un autoturism marca Dacia, care se indrepta spre Cluj Napoca. "Autoturismul marca Dacia, a fost lovit de catre un autoturism marca Fiat Punto, care circula in aceeasi directie, pe aceeasi banda de circulatie", a mai precizat Adnana Ilies.

Soferii celor trei autovehicul au suferit rani grave, iar conducatorul autobasculantei a scapat fara nicio zgarietura.

O alta fetita, in varsta de 11 ani, M. Maria Andreia, din Gilau, pasager pe bancheta din spate a autoturismului Dacia, a fost internata in spital cu rani mai usoare.

Comentarii Facebook