Miercuri 24 Aprilie

Vești proaste despre victima accidentului din stația de autobuz din Florești

 

Accidentul de vneri seara din Florești a șocat întreaga comunitate. O femeie, mama a trei copii, are un picior amputat.

  

Femeia și unul dintre cei trei copii au fost loviți în strația de autobuz de pe strada Eroilor. Copilul a scăpat cu răni ușoare, dar  Anca Nicoleta Tilinca Peteana a fost dusă la Clinica de Ortopedie, unde a fost operată de urgență la picior, chiar vineri seara. Medicii nu au mai putut salva piciorul stâng, iar familia femeii și-a dat acordul pentru amputare.

 

Fratele femeii le-a transmis un mesaj celor care s-au mobilizat pentru a o ajuta: ”Din pacate vin cu vesti proaste. Sunt fratele victimei accidentului de pe strada Eroilor. Dupa operatia de 9 ore doctorii au incercat tot ce sa putut au reusit, sa ii fixeze sa zic asa piciorul, dar vasele de sange nu au facut fata, iar la cateva ore familia a fost chemata sa isi dea acordul pentru amputarea membrului stang. Acum, la ora asta, starea ei este stabila dar sansele sunt 50%-50% sa nu apara complicati sper din suflet sa treaca cu bine peste perioada critica sa nu aiba complicatii. Este la terapie intensiva sub observatia permanenta a doctorilor. Va multumesc din suflet in numele ei si a-l familiei mele pentru gandurile bune si solidaritatea voastra”.

 

Accident în Florești! A ”măturat” oamenii din stația de autobuz de pe Eroilor - VIDEO

 

Florestenii adună bani pentru familia pentru Anca Nicoleta Tilinca Petean.

 

Donatiile se pot face in urmatoarele locatii:

 

Piata Agroalimentara Floresti

Floraria Ayana D’Amaris (strada Eroilor, vis-a-vis de Brutarie)

 

Market Florilor

Farmacia Arlanda (Florilor/Cetatii)

 

P.S. Soferul Loganului care a produs accidentul se ocupa cu ciubucaritul pe ruta Floresti-Cluj si care nu e ”deranjat” de catre cele doua Servicii de Politie (Sectia 6 si Locala), scrie floresti24.ro.

Comentarii Facebook