Veste tristă despre câinele găsit la Pitești. Nu este Arya! Familia a anuntat că lupul cehoslovac este încă liber - FOTO


Lupul cehoslovac găsit zilele trecute la Pitești și despre care s-a crezut că este cățelușa Arya, pierdută în urmă cu mai multe zile undeva pe drumul de la Cluj la Sibiu, nu este cel căutat de familia din Oradea. 

După câteva zile în care au stat în compania câinelui, aceștia și-au dat seama este un alt câțel, care seamănă izbitor cu Arya. Din fericire, lupul găsit a fost adoptat cel puțin temporar (cel puțin până la găsirea familiei), iar Arya este căutată în continuare.

Vă salutăm din nou şi vrem să anunțăm ceva extrem de important prima oară aici, unde am fost ajutați din suflet ! Mai mult ca sigur vor exista critici dure și suntem deja mai mult decat depășiți de situație.

După cum știți, acum câteva zile a fost găsită la Pitești o catelusa lup cehoslovac. La intalnirea cu Alex, aceasta nu a reacționat cum ne-am fi aşteptat... Era slabuta, șchiopăta, cu ochiul lovit, extenuata, murdară ... A fost dusă direct la veterinar pentru a-i scana cipul, însă acesta nu a fost găsit. S-a încercat cu 3 aparate și nimic... Veterinarii au zis că cipul se poate dezactiva, poate migra în corp sau poate fi chiar eliminat de organism. Erau două posibilități: Putea fi Arya sau Dora!

Am realizat filmarile si pozele chiar cu Willem, cehul care o caută pe Dora şi el a fost tot mai convins ca nu este vorba despre cățeluşa lui. Alex era convins ca este Arya, însă cativa dintre noi, cei care avem cehi, am continuat sa investigam, fiindcă Alex în aceasta perioada are niște probleme pe care nu doresc sa le mentionez, așa ca îl ajutam cat de mult putem, pentru ca merită și el și Arya.

Am luat în calcul diferite teorii: furtul și deciparea, traume suferite de cățeluşă (fapt pentru care nu a reacționat) şi am lucrat cu Alex și cu familia lui pe catelusa pentru a ne convinge ca este Arya noastra, ținând cont ca nu poate fi confirmată de cip. Catelusa stă în aceleași locuri din curtea casei, s-a dus direct la cuşca ei, s-a urcat în acelaşi loc de pe garaj ca să vadă în jur, toate astea după ce a mâncat şi a dormit mult.... A pupat pe toata lumea şi a fost cuminte, însă singura comandă executată a fost cea de "sezi", deşi Arya a fost bine dresată. La fel, s-a pus pe baza evenimentelor prin care a trecut. A stat la baie și s-a comportat la fel ca înainte, nu a intrat în casă decât până unde avea voie şi când i se spunea că nu are voie mai departe , asculta! Oricat de greu pare de crezut, ea nu este Arya !!!!

Am investigat și chiar Alex nu putea să conceapă că nu este ea. Ştiu că poate părea imposibil pentru cineva care a petrecut mult timp cu cățelul lui sa nu şi-l recunoască, însă uite că se poate întâmpla ! Femela ajunsa la el este in călduri si de obicei acestea își schimbă comportamentul in aceasta perioadă, iar Alex a crezut că aşa se explică unele lucruri(Arya fiind tânără - nascuta în iarna anului 2019). Era slabă şi botul, care e mai lung decat al Aryei, a fost bănuit de Alex pe baza greutatii pe care a pierdut-o ... Nu s-a gandit nimeni ca poate fi un al treilea câine lup cehoslovac pierdut și neanunțat. S-a aşteptat refacerea ei şi i s-au făcut baie şi poze detaliate.

Ne-am convins în sfârșit că nu este Arya și DIN NEFERICIRE ARYA ESTE ÎNCĂ PE DRUMURI !!!!!

Aceasta femela a dat de un cămin cald, este cuminte și iubitoare , însă nu este a lui Alex! Nu știu ce sa zic mai mult, deocamdată sunt uimit şi trist că Arya este încă pierdută și am pierdut timp prețios , dar sunt fericit că aceasta cățeluşă se reface bine și sperăm să rezolvăm cu ea şi cu casa ei ! Mulțumim din suflet tuturor celor care au fost alături de noi și nu au ezitat să-și ia din timpul liber pentru a ne ajuta !!!!!

Dacă mai auziți undeva ceva despre un catel asemănător pierdut, vă implor să ne contactați !!!! Voi lăsa câteva imagini să vedeți asemănările şi deosebirile dintre cele doua.

Mulțumesc din suflet pentru înțelegere şi implicare!”, spune familia.

Recompensa pentru cei care au informații despre Arya este de 1000 de euro.

Comentarii Facebook