Vanator impuscat la Feiurdeni! Accidentul s-a produs in timpul unei partide de vanatoare


Un vanator de 49 de ani din satul Sannicoara a fost impuscat duminica, 16 octombrie, in jurul orei 14.00, in timpul unei partide de vanatoare care a avut loc in localitatea Feiurdeni.

"Echipa complexa a efectuat cercetarea locului faptei, iar in urma primelor verificari si cercetari efectuate a rezultat faptul ca in timpul actiunii de vanatoare, la specia fazan, I. VOICU, de 23 ani, din Cluj-Napoca si G. IOAN, de 51 ani, din Apahida, jud. Cluj, au executat mai multe focuri de arma inspre un fazan in zbor, ocazie cu care mai multe alice l-au nimerit pe vecinul lor de stand, M. IOAN, de 49 ani, din Sinnicoara, jud. Cluj, pe care nu l-au vazut din cauza vegetatiei inalte", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

Armele celor doi vanatori au fost ridicate in vederea cercetarilor, iar victima a fost internata in spital cu plagi multiple prin impuscare cu alice in cap, piept, abdomen si maini.

Cei doi vanatori sunt cercetati pentru folosirea unei arme fara drept si au fost sanctionati cu 10.000 de lei. Cei doi nu vor mai avea dreptul sa foloseasca armele.

Comentarii Facebook