Urmărire pe străzile din Gherla în plină pandemie. Polițiștii au gonit după un șofer beat la volan VIDEO


Polițiștii clujeni au pornit într-o urmărire, sâmbătă seara, la Gherla, pentru a prinde un șofer care s-a urcat beat la volan.

Astfel, sâmbătă seara în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Gherla au efectuat un semnal de oprire unui conducător auto, care se deplasa pe strada Clujului din oraș, dar acesta și-a continuat drumul, conform gherlainfo.ro.

Polițiștii au procedat la urmărirea șoferului, iar în cele din urmă, conducătorul auto a fost blocat în trafic, aproape de intersecția străzii Clujului cu Stejarului.

Bărbatul a refuzat sa coopereze și să se legitimeze la solicitarea polițiștilor, astfel încât a fost necesară imobilizarea sa. Martori ai evenimentului au povestit că șoferul a fost pus la pâmănt și încătușat.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul a fost condus la sediul poliției, unde a fost identificat, staabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Gherla.

Ulterior, el a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Șoferu este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentarii Facebook