Vineri 29 Mai

UPDATE: Un bărbat și o femeie însărcinată au murit!/Accident GRAV între un camion și o mașină pe un drum din Cluj! FOTO VIDEO

UPDATE 3

Conform ISU Cluj, au fost dislocate pentru a gestiona situația de urgență la locul accidentului o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD. 

Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat, 41 de ani, încarcerat pe locul șoferului din autoturismul avariat, fără semnale vitale și o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator. Au fost utilizate echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate bărbatul din mașina contorsionată și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Corpul bărbatului și cel al femeii, care se pare că era însărcinată, nu au mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decesele celor doi de către medicii prezenți la locul accidentului.

Elicopterul a preluat de la locul accidentului un bărbat de cca 35 de ani, pentru a fi transportat la unitățile spitalicești din mun. Cluj-Napoca, acesta suferind în urma accidentului multiple traumatisme la nivelul capului și feței.

Imagini LIVE cu accidentul de la Cluj, unde un camion a omorât un bărbat și o femeie însărcinată - VIDEO


UPDATE 2

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 47 de ani, din Aiud județul Alba, a condus un ansamblu cap tractor+semiremorca și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Alba. Conform primelor informații, bărbatul de 47 de ani ar fi pătruns pe sensul opus, pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers.

În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane din autoturism, două în stare foarte gravă și două rănite ușor.

--------------------------------

UPDATE

Elicopterul SMURD a ajuns la locul accidentului  și sprijină echipajele medicale prezente la locul evenimentului pentru manevrele de resuscitare.


WhatsApp Image 2019-12-02 at 11.10.10.jpeg

--------------------------

Un accident rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane, a avut loc luni dimineață, pe raza localității clujene Cornești. Din primele informații este vorba despre o coliziune dintre un TIR și un autoturism.

În urma impactului, două victime se află în stare foarte gravă. Salvatorii aflați la fața locului au solicitat intervenția unui elicopter ISU.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, unul SAJ și un elicopter SMURD intervin pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe raza localității Cornești (com Mihai Viteazul), în jurul orei 10.10”, informează ISU Cluj. 

Pompierii au intervenit penrtu a descarcera o persoană dintr-un autoturism avariat și pentru a sprijini manevrele de resuscitare pentru două persoane.

WhatsApp Image 2019-12-02 at 10.51.01.jpegWhatsApp Image 2019-12-02 at 10.51.02.jpegWhatsApp Image 2019-12-02 at 10.51.33.jpegWhatsApp Image 2019-12-02 at 10.51.34.jpegWhatsApp Image 2019-12-02 at 10.51.36.jpegWhatsApp Image 2019-12-02 at 10.51.37.jpeg

Vom reveni cu amănunte...


Comentarii Facebook